BMS

Build-my-site

Waar we voor staan

Build my site maakt professionele webpagina’s aan voordelig tarief. Waarom? Niet iedereen heeft de tijd om zich te verdiepen in deze materie. Anderzijds speelt ervaring een fundamentele rol. Weg met repetitieve rompslomp en administratief geneuzel. Wij zorgen ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor jouw passie.Wenst u meer info over het onstaan van  BMS

Na een eerste kennismaking wordt indien gewenst een project opgestart. Diverse factoren (doel, inhoud, thema enz.) worden afgewogen. Tijdens dit overleg beslist men over de domeinnaam, hosting en al of niet onderhoud in eigen beheer. Opbouw en online plaatsen vergt enige tijd. Elke website is uniek, doordacht, en volledig van jou.

Er zijn best heel wat vragen bij het opstarten van een webpagina. BMS heeft de antwoorden op de courantste vragen opgelijst, welk U kan raadplegen in onze rubriek F.A.Q.  Zijn hierna nog vragen, dan beantwoorden we die graag.

Al de geregistreerde gegevens van onze klanten tijdens voorafgaand overleg en voor de publicatie van een webpagina worden niet op de server opgeslagen. Enkel de gegevens van het contactformulier worden bijgehouden gedurende 2 maanden. Een aantal cookies worden tijdens Uw bezoek aan dit web opgeslagen op jou PC. De browser kan U zo instellen dat deze gewist worden.

GDPR staat voor General Data Protection Regulation.  BMS staat hiervoor garant.

Het is voor BMS duidelijk dat wij onze realisaties niet publiceren op deze webpagina. Wij geloven in eerlijke reclame en behouden het publicatierecht om het eigen logo met link te plaatsen in al onze realisaties. Deze cliënten kunnen, als erom gevraagd, hun associatie met ons verwoorden. Zij geven dus feedback.