Veel gestelde vragen

voor U opgelijst

BMS wenst u bijzonder in kennis te stellen wat webontwerp inhoud. Dit geeft vertrouwen om  eventueel een project met ons aan te gaan. De eerste kennismaking is dan zoveel aangenamer.

Build-my-site heeft hiervoor de oplossing. BMS bouwt sites naar uw wens tegen voordelig tarief onder het motto: do more for less. Neem gewoon contact op. U hoeft zelf geen bal kennis te hebben van webontwerp. Wij doen alles voor U.

BMS luistert naar het project dat je wenst te verwezenlijken. Keuze uit blog, zakelijk, portfolio, recreatief, sport....Wij gaan na wat je wil bereiken. Na grondig overleg komt er een principieel akkoord: BMS maakt een volledig nieuwe site naar jouw noden. “We build from scratch”. Geen kopie van bestaande website. Wat BMS nooit gaat doen is een webwinkel opbouwen.

Onder hosting verstaan we het publiceren van een website die opgeslagen is op een server van de provider. Hiervoor is een domeinnaam nodig. Deze domeinnaam kan je overnemen van je vorige provider indien hij registrar is. Of je kiest een nieuwe domeinnaam. Voor zowel de domeinnaam als het hosten zelf moet je natuurlijk betalen. Deze som is afhankelijk van de keuze van hostingpakket. Vanaf 60 €/jaar mag je rekenen op een degelijk hostpakket. Om een idee te hebben van deze aanschaf, verwijzen we naar de prijslijst van onze vaste hostingpartner (https://easyhost.be).

BMS zorgt bij de hostingpartner voor overname van oude/of nieuwe domeinnaam. Tevens gaat U zelf de hosting aan met een provider. U komt daarna in ’t bezit van een inlogplatform. Samen gaat BMS met U het platform instellen.

BMS gaat samen met U alle instellingen na, zoals:

  • Betalingsmodaliteiten en facturatie (uw adres)
  • U bent eigenaar en BMS is beheerder-editor
  • Keuze van software; voor ons is dit WordPress als CMS
  • Het thema wordt zorgvuldig gekozen
  • Inhoud wordt in grote lijnen vastgelegd

Dit staat voor Content Management System zoals Drupal, WordPress, Joomla. Wij gaan voor WordPress, het open source platform, goed voor de bouw van 30% alle webpagina wereldwijd. Hiermee ga je letterlijk zelf de inhoud beheren. Na installatie heeft de ontwerper een dashboard waarmee inhoudelijk de puntjes op de i geplaatst word. Alle gegevens worden ook opgenomen in een database (sql genaamd) die de website draaiende houd. Hier komt veel bij kijken: keuze maken van thema, widgets, webbuilder, mediabestanden, berichten, formulieren, google map ... Kleine software bestandjes (gratis of betalend) die in 't geheel passen. Te ingewikkeld - geen zorg - wij doen dit voor U. Misschien kan U dit deels aanleren.

Dit is sterk afhankelijk van het soort site dat men wil: blog, portfolio, magazine, bedrijfssite (handelaar).
U zorgt voor de integratie van uw persoonlijke inbreng:

→ teksten, slogans, digitale foto’s, video (mpeg4)
→ Sociale tags naar facebook, instagram….

BMS heeft één doelstelling: een site maken, die authentiek, modern en voordelig is. Enkel het eindresultaat telt maar niet het aantal ontwerpuren. Daarom hebben we het graag over een vaste kost voor ontwerp. Een site zoals deze is eenmalig 150 €, buiten de jaarkost voor hosting (+/- 60 €). Meestal krijg je bij het eerste jaar een gratis domeinnaam en de hosting (abonnement)  aan halve prijs.
Enig minpunt: BMS verleent zijn diensten enkel regionaal (Turnhout – Herentals – Mol).

Ja, inderdaad en dit om vele redenen.

  • U heeft vb een kapsalon en wil andere beelden van realisaties (slider?)
  • U heeft een zaak en wil promoten (berichten)
  • U heeft graag een kleine aanpassing aan de site (openingsuren etc.)
  • Uw site heeft updates nodig voor de onderliggende software (plugins, widgets)

Natuurlijk. U overlegt met BMS of U dit kan aangeleerd worden ofwel doet BMS dit voor U tegen een vaste jaarprijs ongeacht het aantal interventies. Deze jaarprijs is zeer laag.

Neen, daarom is BMS een freelancer die geniet van zijn ontwerpen. Wel plaatst BMS zijn logo en link op de site van zijn klanten. Dit is eerlijke reclame en daar doen we het voor.

Freelance is een term die niet in de wet voorkomt, maar in bepaalde gevallen gebruikt wordt in verband met het verrichten van arbeid zonder verzekeringsplicht voor de werknemersverzekeringen (zie ook verzekerden voor de Werkloosheidswet). ... Iemand die freelance-opdrachten aanneemt, heet freelancer.

Verder houdt BMS zich strikt aan de GDPR-regelgeving. Ook zal BMS nooit gegevens over jou identiteit en handelingen doorgeven aan derden. De gegevens worden regelmatig gewist bij niet gebruik van onze diensten.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) (Engels: General Data Protection Regulation (GDPR)) is een Europese verordening (dus met rechtstreekse werking) die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert.
Het doel is niet alleen om de bescherming van persoonsgegevens binnen de Europese Unie te garanderen, maar ook om het vrije verkeer van gegevens binnen de Europese interne markt te waarborgen. De verordening geldt wereldwijd voor alle ondernemingen en organisaties die persoonsgegevens bijhouden en verwerken van natuurlijke personen in de Europese Unie, onafhankelijk of er al dan niet betaald wordt voor diensten of producten.    De verordening verving de databeschermingsrichtlijn uit 1995. Die sloot niet meer aan op de huidige digitale wereld.

Bij voldoende interesse kan je contact opnemen.